GALVANIZE 1.0

This project is an interior renovation including new finishes, bathroom remodel, and miscellaneous interior room reconfiguration with associated mechanical, plumbing, and electrical modifications to accommodate the change in use from Secondary Education (Former Denver Public High School) to Office use.

CLIENT

Galvanize

LOCATION

STATUS

1062 Delaware Street

Denver, CO 80204

Completed 2012

galvanize 1.0 adaptive reuse brick exterior cowork open studio architecture OSA
galvanize 1.0 cafe axon open studio architecture OSA
galvanize 1.0 lobby concept open studio architecture OSA
galvanize 1.0 cowork cafe gather open studio architecture OSA
galvanize 1.0 reception cowork open studio architecture OSA
galvanize 1.0 adaptive reuse cowork lobby open studio architecture OSA
galvanize 1.0 cowork open studio architecture OSA
galvanize 1.0 cowork concept open studio architecture OSA
galvanize 1.0 cowork mezzanine concept open studio architecture OSA
galvanize 1.0 adaptive reuse cowork open studio architecture OSA
galvanize 1.0 adaptive reuse cowork panorama open studio architecture OSA
galvanize 1.0 adaptive reuse cowork space open studio architecture OSA
galvanize 1.0 cowork break out space mezzanine open studio architecture OSA
galvanize 1.0 cowork suite open studio architecture OSA
galvanize 1.0 stair open studio architecture OSA
galvanize 1.0 coworking space open studio architecture OSA