25/70

The existing building was the former Denver Post production facility. The proposed design preserves the majority of the building envelope and structural systems. The exterior skin and interior spaces are to be updated with new electrical and mechanical systems throughout, allowing the building to be repurposed for the following mix of uses: business, retail, warehouse, eating & drinking. The north and south portions of the building are one-story spaces and the central portion of the building is three stories with an atrium.

CLIENT

Confidential

LOCATION

STATUS

Denver, CO

Unbuilt

25-70 former Denver Post adaptive reuse rendering open studio architecture OSA
25-70 former Denver Post adaptive reuse axon open studio architecture OSA
25-70 former Denver Post north south elevations open studio architecture OSA
25-70 former Denver Post east west elevations open studio architecture OSA
25-70 former Denver Post adaptive reuse roof deck open studio architecture OSA
25-70 former Denver Post adaptive reuse exterior rendering
25-70 former Denver Post adaptive reuse section open studio architecture OSA
25-70 former Denver Post existing interior
25-70 former Denver Post existing envelope