1 New Belgium Brewing Office Addition
2 New Belgium Brewing Office exterior
1 new belgium brewing office fort collins materials inspiration open studio architecture
2 new belgium brewing office fort collins program diagrams open studio architecture
2 0 new belgium brewing office fort collins passive solar diagram open studio architecture
7 New Belgium Brewing Office Addition st
8 New Belgium Brewing Office Addition
3 new belgium brewing office floor plan fort collins open studio architecture
4 new belgium brewing floor plan 2 office fort collins open studio architecture
new belgium brewing trace paper sketch floor plan 1 open studio architecture
new belgium brewing trace paper sketch floor plan 2 open studio architecture
Open Studio Architecture New Belgium Brewery Interior Test Fit OSA
Open Studio Architecture New Belgium Brewery Interior Concepts Material Pallet OSA
9 new belgium brewing office fort collins elevations open studio architecture
11 new belgium brewing elevations 3 open studio architecture
16 new belgium brewing elevations 2 open
17 New Belgium Office Addition exterior
8 new belgium brewing office fort collins shade screen axon analysis open studio architecture
19 80E7899
8 new belgium brewing office fort collins shade screen diagram analysis open studio architecture
21 New Belgium Office Addition exterior
22 New Belgium Office Addition overall

NEW BELGIUM BREWING - OFFICE ADDITION

As an addition to the existing New Belgium Brewing Headquarters in Fort Collins, Colorado, this project looks to provide employees with an enhanced working atmosphere and simultaneously improve the experience of a visitor to the on-site tasting room. The building pulls from existing site cues in materiality and form while creating new programmatic experiences by one, keeping a slender, open floorplate to allow ample natural light and two, carving away the building skin to increase connectivity between interior and exterior spaces.

CLIENT

New Belgium Brewing

LOCATION

STATUS

500 Linden Street

Fort Collins, CO 80524

Completed 2016