top of page

New Belgium Brewing - Taproom Addition and Offices

Taproom Addition:

As an addition to the existing New Belgium Brewing Headquarters in Fort Collins, Colorado, this project looks to provide visitors with an expanded tasting room that can both separates and tie together the public and secluded biergartens with movable glass walls.  The plan can accommodate private events, public concerts on the plaza, movies, and a number of other activities integral to the New Belgium culture.  The structure mimics some of the existing architecture with a slightly modern interpretation.

Offices:

As an addition to the existing New Belgium Brewing Headquarters in Fort Collins, Colorado, this project looks to provide employees with an enhanced working atmosphere and simultaneously improve the experience of a visitor to the on-site tasting room. The building pulls from existing site cues in materiality and form while creating new programmatic experiences by one, keeping a slender, open floorplate to allow ample natural light and two, carving away the building skin to increase connectivity between interior and exterior spaces.

client

New Belgium Brewing

location

500 Linden Street

Fort Collins, CO 80524

status

Completed 2016

back

next project

bottom of page