Stonebridge Mixed Use

Located adjacent to Denver’s Belleview Station light rail station, this project will house a mixed stack of ground level lobby and retail under hotel and amenities with offices occupying the top floors for unobstructed views of the mountains and downtown Denver. Departing from the traditional configuration of dispersing the program across the site as different buildings, our approach stacked them into one. The massing was then optimized for circulation, beneficial views and zoning requirements. Certain areas are carved out to provide a combination of public and private balconies, further enhancing its connection to nature and its context. The result is an articulated office facade optimizing interior views and external visual interest.

CLIENT

LOCATION

STATUS

Stonebridge Companies

4885 South Quebec St.

Denver, CO 80237

In Design

Site Plan
Stonebridge Concept Diagram
20191114 - Renderings_Page_4
20191114 - Renderings_Page_2
20191114 - Renderings_Page_3
20191114 - Renderings_Page_5
20191114 - Renderings_Page_1