top of page

Galvanize 2.0

Having previously designed Galvanize 1.0 on Denver's South Broadway, open studio | architecture was tasked with updating the joint coworking and technical college's space. Within the Galvanize member community, innovation is no longer relegated to a basement, a garage, or the lone tinkerer’s workbench. As such, they provide space for over 1,000 entrepreneurs in five cities, where members have access to an array of amenities and membership benefits. Programming for a professional yet approachable space required the inclusion of informal meeting spaces and hotel desking, each with multiple seating and work surface options.

A complete tenant infill, from offices to amenities, Galvanize 2.0 updates the original 1.0 design to fit with the needs of modern working. Occupying 2 levels of the Nichols Building on Platte St, a central skylight anchors open and private work spaces. Conferencing, phone rooms, a kitchen, and a lounge all consider opportunities for art and collaboration.

client

Galvanize

location

Denver, CO

status

Completed 2016

bottom of page